Notice: Undefined index: show_title in /home/reggestee/domains/dereggestee.nl/public_html/wp-content/themes/de-reggestee/page.php on line 58

Bekijk hieronder alle recente reviews:

12 januari 2021

“Warm onthaal. Super mooie locatie, je loopt zo vanaf terras de bossen in, veel wandel en fiets routes. Zeer royaal ontbijt, daarbij rekening houdend met dieet wensen! Heerlijk boxspring bed, complete keuken, goede wifi.Uitzicht vanaf terras perfect.”

Sandra Overbeek
12 januari 2021

“Wij hebben de paasdagen doorgebracht in het Bakhuis, een prachtig onderkomen, het was er erg schoon, het is een kamer met een keukentje waar het aan niets ontbrak en alles zag er tip top uit. Het ontbijt was perfect en je kon zelf bepalen hoe laat je het wilde hebben en precies op tijd werd het dagelijks gebracht. Dit adres is een echte aanrader en krijgen van ons een 10. Bernadien en Herman bedankt voor de fijne paasdagen.”

Willy en Hans
12 januari 2021

“Twee nachten gelogeerd in B&B de Reggestee. Erg leuk ingericht en er is overal aan gedacht. Rustige ligging en een heerlijk ontbijt ’s ochtends. Aardige gastvrouw en een absolute aanrader om hier te logeren. Zeker niet onze laatste keer!”

Gertjan en Rachel