De Reggestee, een unieke en prachtige omgeving

De Reggestee ligt tussen Hellendoorn en Lemele , een prachtige plek aan de Regge met rondom uitzicht op de Lemelerberg, de Eelderberg en de Velderberg en op steenworp afstand van De Sallandse heuvelrug. Vanuit de Reggestee zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Naast de prachtige natuur met diverse wandel- en fietsroutes is er ook op culinair en recreatief gebied voldoende te beleven in de omgeving van de Reggestee.

Natuur

De Reggestee ligt in een unieke, prachtige toeristische omgeving, die tal van mogelijkheden geeft hiervan te kunnen genieten.

Recreatief

Naast wandelen en fietsen zijn er voldoende andere activiteiten in de omgeving. Met de kids naar Avonturenpark Hellendoorn, het Bakkerij- en ijsmuseum of Speelboerderij De Flierefluiter. Of ga op Koe-Safari in Ommen of vissen bij Forellenkwekerij Tipbosch in Hellendoorn.

Actief

De directe omgeving van De Reggestee leent zich uitermate goed voor wandel- en fietstochten. Vanuit de B&B loopt direct een wandelpad door het weiland naar de Regge. Vanuit hier starten diverse wandel-, fiets- en mountainbike routes. Het Pieterpad loopt bijvoorbeeld op slechts 1 kilometer afstand van De Reggestee.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2