De Reggestee

In 2014 kregen wij de mogelijkheid om deze boerderij over te nemen. De stal hebben we in gebruik genomen voor ons vee, de oude monumentale boerderij uit 1736 verhuren we nu als vakantiewoning en Bed&Breakfast. Daarnaast hebben we in het naastgelegen bakhuis ook nog een Bed&Breakfast.

Vanaf 2019 bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze prachtig mooie verbouwde deel. De locatie – de Reggedeel – is geschikt voor vergaderen, teambuilding, trouwen, huiskamerconcerten en alles om het leven te vieren.

De oude boerderij had naast het houden van vee ook de functie van een schippersherberg, waar in de 18e eeuw met de zomp via de Regge aangemeerd kon worden. Hier kon men terecht voor een eenvoudige maaltijd, om wat te drinken en het was tevens een plek om te kunnen overnachten.

Door afnemende scheepvaart in de Regge is de herberg-tak komen te vervallen en richtte men zich volledig op het houden van vee.

Door de monumentale boerderij te renoveren, hebben we met dit pand anno 2015 opnieuw een rustmoment voor u kunnen creëren: een plek, een Stee, waar u heerlijk kunt genieten van de rust, ruimte in een prachtige groene rustgevende omgeving.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2